Πώληση Αυτοκινούμενο, Richmond, Richmond, Βιρτζίνια, Virginia Gateway Seaport

Πώληση - Cod. 36451

  • Τύπος: Αυτοκινούμενο
  • Περιοχή: 1.86 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: Tiles

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ότι είναι 100% ΠΙΘΑΝΗ
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ;

! ΟΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΑ!

Το Container House σχεδιάζεται και αναπτύσσεται σύμφωνα με το κανονικό μέγεθος του δοχείου μεταφοράς. Είναι ένας τύπος δομοστοιχειωτής κατασκευής όλο και πιο δημοφιλής.
Η μεταφορά σχεδιάζεται σύμφωνα με ένα τυποποιημένο δοχείο μεταφοράς ISO. Η δομή γωνιακής χύτευσης επιτρέπει στον γερανό να ανυψώνει το δοχείο με τον ίδιο τρόπο όπως ένα τυποποιημένο δοχείο μεταφοράς.
Χρησιμοποιείται ευρέως ως γραφείο δωματίου, καθιστικό, αίθουσα συσκέψεων, υπνοδωμάτιο, κατάστημα, μπάνιο, αποθήκη, κουζίνα, μπάνιο, στρατόπεδο εργασίας και ξενοδοχείο και ούτω καθεξής.

Ένα τροποποιημένο σπίτι δοχείο συνιστάται από επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Κούβα, επειδή? Κατά την περίοδο των φεστιβάλ ή των γεγονότων που συμβαίνουν στην Κούβα είναι διαφορετική, μπορούν να μετακινηθούν σε άλλη πλατφόρμα σε μια άλλη πόλη.

Αυτή η ευκαιρία τους δίνει ένα πλεονέκτημα να ανταγωνίζονται και να προκαλούν τους ανταγωνιστές τους, επομένως, επιτυγχάνουν περισσότερες πωλήσεις από ό, τι αναμενόταν. Τα εν λόγω φορητά δοχεία κατοικιών απαιτούνται επίσης από μοναδικούς ιδιοκτήτες που έχουν επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Κούβα. Είναι ελεύθεροι να μετακομίσουν εύκολα σε άλλη πόλη.

Η διαδικασία εισαγωγής των εμπορευματοκιβωτίων αυτών στην Κούβα είναι διπλωματική, επομένως οι αγοραστές δεν πρέπει να φοβούνται. Πρόκειται για μια νέα φιλοξενία καινοτομίας.
Επίσης, πωλούμε σε σχετικά προσιτές τιμές. Ανάλογα με τους βαθμούς συσκευασίας μας, όλοι μπορούν να πληρώσουν ένα κομμάτι υψηλού εισοδήματος για άτομα με χαμηλό εισόδημα.
Τιμή κόστους: $ 3000
Μια προκαταβολή 50% είναι αποδεκτή για το δοχείο που πρόκειται να αποσταλεί. Ενώ το 50% έναντι αποζημίωσης.

Εγγυήσεις πελάτη: ο πελάτης έχει εγγύηση χρηματοδότησης με πλήρη επιστροφή χρημάτων και καθυστέρηση (χρέωση) που καταβάλλεται στον πελάτη για μη φόρτωση ή εκφόρτωση της αποστολής εντός της συμφωνηθείσας προθεσμίας. - Δύο εβδομάδες για να επιθεωρήσει το δοχείο. - Θα πάρω μια πτήση προς την Κούβα για να πάρω την παραλαβή λιμενεργατών στην Κούβα. - Ο πελάτης που δεν μπορεί να ολοκληρώσει το κόστος του κοντέινερ έχει 5 ημερολογιακούς μήνες για να ολοκληρώσει την πληρωμή.

1.1 Αμερικανική τροποποιημένη στέλνοντας εμπορευματοκιβώτιο

1. Υλικό: Standard δοχεία μεταφοράς ISO

2. Υλικό μόνωσης: Πάνελ σάντουιτς EPS πάχους 50 mm

3. Τοίχος: Πάνελ σάντουιτς EPS πάχους 50 mm με χαρτί τοίχου

4. Οροφή: ενσωματωμένο ανώτατο όριο

5. Τοίχος διαχωρισμού: Πάνελ σάντουιτς πάχους 50 mm με χαρτί τοίχου

6. Παράθυρα: παράθυρο συρόμενο με PVC ή αλουμίνιο ή παράθυρο ρολού

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB