Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Βιρτζίνια

Ακίνητα προς πώληση στη Βιρτζίνια

Συνορεύει με τη Βιρτζίνια στα νοτιοανατολικά, το Κεντάκι στα νοτιοδυτικά, το Οχάιο στα βορειοδυτικά, την Πενσυλβανία στα βόρεια και το Μέριλαντ στα βορειοανατολικά.

Χρειάζεται να ζήσετε σε ένα ήσυχο μέρος; Ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στην Βιρτζίνια; Τότε δεν μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για την αγορά ακινήτων αλλά και για τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τα έθιμα και τις παραδόσεις του.
Η Βιρτζίνια είναι ένα κράτος στα νοτιοανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών και εκτείνεται από τον κόλπο Chesapeake μέχρι τους Appalachians, με μια μεγάλη έκταση της ακτής του Ατλαντικού. Είναι μια από τις πρώτες δεκατρείς αμερικανικές αποικίες, με ιστορικά μνημεία όπως το Monticello, η περίφημη φυτεία Charlottesville του Ιδρύματος Πατέρα Thomas Jefferson. Το Jamestown Settlement και το Colonial Williamsburg είναι ζωντανά μουσεία.

Το 2017 είδε τις τιμές των κατοικιών να αυξάνονται και να μειώνονται στη Βόρεια Βιρτζίνια και οι προβλέψεις επαναλαμβάνουν ότι η αγορά ακινήτων της Βιρτζίνια θα διατηρήσει αυτή την τάση το 2018. Αυτή είναι μια αγορά ευνοϊκή για τον πωλητή στην πολιτεία της Βιρτζίνια φέτος, είναι ταυτόχρονα μια καλή στιγμή για τους αγοραστές.

Υπάρχουν πάντα άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ακινήτων σε μια δεδομένη περιοχή. Η αγορά ενός σπιτιού ήταν πάντα μια καλή επένδυση, όχι μόνο για την προσθήκη στα περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά και για τα φορολογικά οφέλη από την άποψη του χρόνου φόρου.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ακινήτων του 2018 στη Βιρτζίνια και είναι σημαντικό για εσάς να ξέρετε αν θέλετε να μετακομίσετε εδώ και αν ενδιαφέρεστε για ακίνητα προς πώληση στη Βιρτζίνια.

Στην αγορά ακινήτων της Βιρτζίνια αυξάνεται ήδη το 2018 και φαίνεται να βελτιώνεται συνεχώς σε σύγκριση με το 2017.

Η Νότια Βιρτζίνια προσφέρει χαμηλότερη μέση τιμή αγοράς για τα σπίτια. Τα σπίτια παραμένουν στην αγορά ασυνήθιστα για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, έως 55 ημέρες, τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, πρόκειται για μείωση κατά 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το ποσοστό αυτό θα μπορούσε εύκολα να αλλάξει καθώς το κόστος στέγασης μειώνεται.

Η έκθεση του πρακτορείου Realtor για το τρίτο τρίμηνο έδειξε ότι οι νέοι αγοραστές ακινήτων που πωλούνται στη Βιρτζίνια μπορεί να δυσκολεύονται να υπολογίσουν τις μέσες τιμές των κατοικιών. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια καλή αγορά για πωλητές και ανθρώπους με χρήματα για να επενδύσουν σε ακίνητα προς πώληση στη Βιρτζίνια, αλλά δεν υπάρχει τίποτα για εκείνους που θέλουν ένα οικονομικά προσιτό σπίτι. Ωστόσο, οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα τέλη του 2017, στην πραγματικότητα, ο όγκος της αγοράς από την αρχή του έτους παρουσίασε αύξηση 8%.

Αν ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στη Βιρτζίνια πρέπει να ξέρετε ποιες είναι οι καλύτερες δύο θέσεις για να ζήσουν στη Βιρτζίνια.

Η Βιρτζίνια προσφέρει παραλίες, βουνά και πολλά άλλα. Όταν έρχεστε για την αγορά ενός ακινήτου προς πώληση στη Βιρτζίνια, υπάρχουν μερικά μέρη που πρέπει να εξετάσετε πριν.

Ένα από αυτά τα μέρη είναι η Virginia Beach.

Η περιοχή της Virginia Beach έχει μέση αξία ακίνητης περιουσίας η οποία έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 2% τον περασμένο χρόνο. Μία αύξηση κατά 1,5% αναμένεται μέχρι το 2018.

Ένα άλλο ωραίο μέρος για να αποφασίσετε να ζήσετε και να αναζητήσετε ακίνητα προς πώληση στην Βιρτζίνια είναι Fairfax County.

Τον περασμένο Ιούλιο, η μέση τιμή πώλησης για ένα σπίτι στο Fairfax County σημείωσε αύξηση 6%. Η σημερινή μέση τιμή πώλησης είναι 3% χαμηλότερη από ό, τι τον Ιούνιο.

  •  
    Μετακομίζοντας στη Βιρτζίνια. Αποδημία και ζουν στη Βιρτζίνια

      Συνεχίζοντας να αναλύουμε τα διάφορα κράτη που πηγαίνουν να συνθέσουν το θαυμάσιο αμερικανικό έθνος, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο. Στην ανατολική ακτή, στην πραγματικότητα, υπάρχει μια μοναδική πραγματικότητα αυτού του είδους, που πρέπει να ανακαλυφθεί. Μία απ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 36451

Πώληση Αυτοκινούμενο, Βιρτζίνια, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

2,781.90EUR
Πώληση
Αυτοκινούμενο

1.86 m²
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ότι είναι 100% ΠΙΘΑΝΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ...
Cod. 11645

Πώληση Βίλα, Βιρτζίνια, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

1,800,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

610 m²
Το σύνολο της περιουσίας »
UNAVAILABLE
Cod. 11091

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Βιρτζίνια, Richmond, Richmond, Horn Habor area

410,793.77EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

5 m²
Waterfront, Σπίτι
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB